UNIEK: ontdek de Hightech Suite!

In optie: "Een unieke virtuele roadshow bij Winterwarm"

Een kijkje in de keuken van een machinebouwer! Tijdens de (virtuele) roadshow hoort en ziet u, wat u met de Hightech Suite in Exact kunt bereiken. Deze volledig geïntegreerde ERP oplossing, voor de machinebouw, maakt het mogelijk om uw volledige bedrijfsvoering in één systeem onder te brengen. Er zal een virtuele tour gemaakt worden door zowel de productie als het magazijn en er zal aan u gepresenteerd worden op welke wijze Winterwarm gebruik maakt van Exact. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden?

Het programma:
12.30 uur

Virtuele inloop

13.00 uur

Opening & introductie AB

13.15 uur

Introductie: Winterwarm, organisatie en (productie)processen

13.30 uur

ERP selectie, doelstellingen en de aanpak

14.00 uur

Virtuele rondleiding door de fabriek van Winterwarm

14.30 uur

De oplossingen in Exact bij Winterwarm

15.00 uur

Afsluiting

In de Achterhoek produceert Winterwarm gasgestookte luchtverwarmers voor de industrie en landbouw. Frans Mul, bedrijfsleider van Winterwarm, blijft bescheiden, maar kan niet ontkennen dat Winterwarm de zaken goed voor elkaar heeft.

Nieuwe mogelijkheden met Exact Globe

Met de implementatie van Exact Globe kon de efficiency verder verbeteren. Zo bedient Winterwarm de markt voor onderdelen nu zo veel mogelijk via een webshop. Installateurs kunnen de benodigde onderdelen voor reparatie en onderhoud direct bestellen in de webshop, die is gekoppeld met Exact. Lars Buil, controller bij Winterwarm, is zeer te spreken over de kostenbesparing die Globe mogelijk heeft gemaakt. “Alleen al door digitaal te factureren wordt er fors bespaard.” Daarnaast is hij ook nauw betrokken geweest bij het aansluiten van het verkoopkantoor in Engeland op Exact. Waar voorheen veel werd gefaxt en overgetypt, kunnen de medewerkers in Engeland nu direct in het centrale systeem werken.

Lees meer 

Wellicht vind u deze webinars interessant!
 • Operationele inkoop automatiseren – Tradecloud

  De pandemie heeft ons geleerd dat we sneller en flexibeler de Supply Chain moeten aansturen, digitaliseren is noodzakelijk om snel te kunnen reageren en voorbereid te zijn op veranderende marktomstandigheden. Wisselt u nog ordergegevens uit via e-mail, telefoon of Excelsheets en bent u het overzicht kwijt? Dit kan nu beter! Voor handels en maakbedrijven met Exact Globe biedt de Tradecloud i.c.m. de Exact Globe Supply Chain Connector uitkomst, hiermee kunt u digitaal inkooporders versturen, bevestigingen en volledig automatisch in Exact verwerken. Het resultaat: minder administratie, meer snelheid en real time inzage.

  “Met digitale ketensamenwerking besparen we 50% aan administratie en kunnen we sneller reageren op veranderingen.” zegt Frank-Jan Evers, Operational Manager bij Heering.

  Lees meer
 • Crisis of niet, standaardiseer nu uw processen voordat het te laat is…

  In dit webinar ontdekt u wat het standaardiseren van uw producten en de onderliggende (productie)processen uw organisatie gaat opleveren. Wat betekent standaardisatie in de praktijk, welke middelen kunt u hiervoor inzetten en wat levert het u qua rendement op? We nemen u mee in de wereld van nieuwe kansen. Want standaardisatie zorgt namelijk voor kortere doorlooptijden, minder fouten, hogere marges en niet geheel onbelangrijk minder afhankelijkheid van de engineeringsafdeling! Ontdek het zelf…..

  Lees meer
 • De Digitale Fabriek – Direct inzicht in uw productieproces

  Gaat er op uw werkvloer nog veel via briefjes, Excel of uit het hoofd? Heeft u niet direct inzicht in uw productieproces? Met AB Manufacturing Control maakt u uw fabriek digitaal. Het productieproces wordt sneller en slimmer. Via beeldschermen of tablets krijgen uw medewerkers realtime inzicht in gegevens en de voortgang uit Exact.

  Lees meer
Vragen? Neem contact op met Puck Koopmans!
Puck Koopmans
Sr. Marketing Manager: "We helpen onze relaties graag écht verder. Niet alleen door ze te automatiseren, maar door een complete effectiviteitsslag te maken. Hoe? Bezoek vrijblijvend een event of webinar en breng uw organisatie naar een hoger level."

Direct aanmelden voor een Roadshow

 • Meerdere personen toevoegen:
  NaamE-mailadres 
  De nieuwsbrief bevat informatie over de veranderingen in de industrie, de nieuwste ERP oplossingen, Exact ERP in combinatie met Lean, onze agenda met sessies en events, et cetera.

Wij helpen u
graag verder!

088 456 1234

Afspraak maken