Machinebouw Webinars

Webinar Week: 5 t/m 9 december

Laat u inspireren tijdens de webinar week! Na het grote succes van vorig jaar organiseren wij wederom een unieke webinar week van 5 t/m 9 december. Onderwerpen die aan bod komen speciaal voor de machine- en apparatenbouw zijn:

06-12-2022 Meer winst behalen met de Smart Solutions!
07-12-2022 Met één druk op de knop van CAD naar Exact

*Scrol naar beneden voor meer informatie!

06-12-2022 Meer winst behalen met de Smart Solutions!

Ontdek hoe u met behulp van de Smart Solutions uw bedrijf nóg efficiënter kunt inrichten en zo tijd en kapitaal kunt besparen! Laat u binnen 30 minuten inspireren over deze slimme oplossingen, zoals de Digitale Fabriek, Robotisering (RPA) en verschillende dashboards die zowel uw projecten, verkoopcijfers en voorraad overzichtelijk in kaart brengen.

De Smart Solutions, ontworpen door AB zelf, zijn een waardevolle aanvulling op de huidige functionaliteit van uw organisatie en vergroten de realtime inzicht in diverse bedrijfsprocessen. Bovendien maakt u tijd het webinar ook kennis met de Smart Connector, die werkelijk iedere applicatie en/of machine met uw ERP-omgeving en overige systemen kan koppelen.

Aanmelden

07-12-2022 Met één druk op de knop van CAD naar Exact!

Misschien komt het u wel bekend voor: het kan een uitdaging zijn om de juiste data uit uw CAD-, PDM-, of PLM-systeem over te zetten naar Exact. Controleert u uw engineeringgegevens op bruikbaarheid voordat u deze importeert in Exact? Elimineer de handmatige invoer van gegevens en administratieve fouten door CADlink te gebruiken. Bekijk tijdens dit webinar hoe CADLink bidirectioneel uw gegevens realtime controleert, fouten registreert, data genereert voor het gebruik in Exact en zo een kortere doorlooptijd én kostenbesparing realiseert. Synchroniseer uw CAD- en Exact ERP-stuklijst in één klik!

Aanmelden

Vragen? Neem contact op met Puck Koopmans!
Puck Koopmans
Sr. Marketing Manager: "We helpen onze relaties graag écht verder. Niet alleen door ze te automatiseren, maar door een complete effectiviteitsslag te maken. Hoe? Bezoek vrijblijvend een event of webinar en breng uw organisatie naar een hoger level."

Aanmelden voor Machinebouw Webinar

  • Selecteer welke Webinar(s) u wilt volgen
  • Hoe heeft u over de webinar gehoord?

Wij helpen u
graag verder!

088 456 1234

Afspraak maken