Machinebouw Webinar

Laat u in 30 minuten inspireren tijdens onze webinars. Onderwerpen die aan bod komen zijn bijvoorbeeld ‘Digitale fabriek’, ‘Productie & Planning’, maar ook ‘geïntegreerde WMS oplossing met barcodescanning’. We starten elke woensdag om 10.30 uur, bekijk hieronder het eerstvolgende aanbod en volg deze reeks van interessante webinars.

03-11-2021: Naadloze integratie van bedrijfsprocessen voor de machinebouw

Bedrijven in de maakindustrie ontkomen niet aan de druk op levertijden, het voeren van een goed leveranciersbeleid, foutloos produceren en het voldoen aan de behoeften van de klant. Dit zijn de uitdagingen die AB en Elfsquad maar al te graag aanpakken. Met de expertise op het gebied van configureren en de gedeelde diepgaande kennis van de Nederlandse industrie laten AB en Elfsquad maakbedrijven met dergelijke uitdagingen groeien.

06-12-2021: Het in kaart brengen van uw leveranciersbeleid, belangrijker dan ooit!

De impact van een pandemie, zoals COVID-19, kan enorm ingrijpend zijn voor de Supply Chain. Een goed leveranciersbeleid, zichtbaarheid in de keten en het identificeren van toeleveranciers zijn van groot belang om uw organisatie zo goed mogelijk te kunnen beschermen. Hoe actueel is uw strategische agenda? Weet u hoe u beter kunt voorkomen dan genezen? Ontdek in dit webinar hoe AB u kan ondersteunen bij zowel de kwantitatieve als de kwalitatieve inventarisatie voor het in kaart brengen van uw leveranciersbeleid.

09-12-2021 De Digitale Fabriek – Direct inzicht in uw productieproces

Gaat er op uw werkvloer nog veel via briefjes, Excel of uit het hoofd? Heeft u niet direct inzicht in uw productieproces? Met AB Manufacturing Control maakt u uw fabriek digitaal. Het productieproces wordt sneller en slimmer. Via beeldschermen of tablets krijgen uw medewerkers realtime inzicht in gegevens en de voortgang uit Exact.

Vragen? Neem contact op met Puck Koopmans!
Puck Koopmans
Sr. Marketing Manager: "We helpen onze relaties graag écht verder. Niet alleen door ze te automatiseren, maar door een complete effectiviteitsslag te maken. Hoe? Bezoek vrijblijvend een event of webinar en breng uw organisatie naar een hoger level."

Aanmelden voor Machinebouw Webinar

  • Selecteer welke Webinar(s) u wilt volgen

Wij helpen u
graag verder!

088 456 1234

Afspraak maken