088 456 1234

Machinebouw Webinar

01/05/201910.30 uurVolg alles vanaf uw eigen pc

Laat u in 30 minuten inspireren tijdens onze webinars. Onderwerpen die aan bod komen zijn bijvoorbeeld ‘Digitale fabriek’, ‘Productie & Planning’, maar ook ‘geïntegreerde WMS oplossing met barcodescanning’. We starten elke woensdag om 10.30 uur, bekijk hieronder het eerstvolgende aanbod en volg deze reeks van interessante webinars.

Programma:

01-05-2019          CADLink – hoe beter uw CAD ERP-systemen zijn geïntegreerd, hoe groter uw productiviteit!

Tijdens dit webinar maakt u kennis met de krachtige CAD ERP-koppelingstool CADLink. CADLink neemt gegevens rechtstreeks van de tekening of het model op het scherm over en integreert realtime met uw ERP-systeem. Daarnaast stelt CADLink ontwikkelaars in staat om ERP-engineeringinformatie toe te voegen, te wijzigen en te bekijken. Denkt u hierbij aan: artikelstamgegevens, stuklijst, routeringsgegevens en datum van inwerkingtreding.

22-05-2019        Digitale Fabriek op Exact – Direct inzicht in uw productieproces

Alle randvoorwaarden voor een effectieve productie regelt u vanuit uw ERP systeem; materiaalplanning (MRP), capaciteitsplanning, communicatie, et cetera. Maar ook op de werkvloer gaat ERP een steeds grotere rol spelen. Met A.B. Process Control maakt u uw fabriek digitaal. Het productieproces wordt sneller en slimmer. Via beeldschermen of tablets krijgen uw medewerkers realtime inzicht in gegevens en de voortgang uit Exact. Enkele voordelen voor uw organisatie zijn:

  • automatisch urenregistratie
  • vastleggen kwaliteitsgegevens
  • direct gereedmelding materiaalgebruik.

Verwachte webinars:

  • Material Requirement Planning
  • De digitale fabriek
  • WMS met Barcodescanning

Vragen? Neem contact op met de specialist!

Klaas Stoppels

Marketing & Communicatie

reactie@absc.nl 0884561234

Aanmelden voor Machinebouw Webinar

  • Selecteer welke Webinar(s) u wilt volgen