088 456 1234

“Alle bedrijven in de Hotraco Group wisselen orders en gegevens digitaal uit”

Met Exact blijft Hotraco in control

Hotraco Group is een vijftal internationaal opererende bedrijven, die zich richt op oplossingen waarmee stallen, hallen en industriële ruimtes volledig kunnen worden bestuurd.

Via dealers worden wereldwijd complete stalbesturingen geleverd waarmee o.a. voer, gewicht en luchtkwaliteit wordt gecontroleerd en aangestuurd. Hotraco Group gebruikt al jaren Exact voor de aansturing en beheer van deze wereldwijde operatie.

Samenwerken en de financiën op orde in Exact

De bedrijven in de Hotraco Group wisselen orders en gegevens digitaal uit. Alle informatie kan één-op-één worden gelezen op een productielocatie. Ook aan de financiële kant wordt optimaal gebruik gemaakt van het integrale karakter van Exact. Zo worden álle betalingen automatisch gecontroleerd. Ook het consolideren van de BV’s en het analyseren van de verkopen en kansen is geautomatiseerd.

Service en CRM met Exact Synergy

De oplossingen van Hotraco gaan de hele wereld over. Omdat de systemen van Hotraco cruciaal zijn voor boeren, tuinders en fabrikanten wordt er 24/7 service verleend. Alle service-calls worden centraal geregistreerd in Exact Synergy t.b.v. vastlegging vraag- en antwoord en eventuele analyses.

Daarnaast wordt ook de CRM functionaliteit volledig benut en worden alle offertes gemonitord met Exact Synergy. Hierdoor kan worden voorspeld wat er voor productie en verkoop aan zit te komen.

Kennis van Lean, productie en logistiek

A.B. Software & Consultancy is sinds 2010 de Exact partner van Hotraco. De specialistische kennis van Lean, productie en logistiek past perfect bij de doelstellingen van Hotraco. Met Exact blijft Hotraco in control.

 • Stuurinformatie met Sumatra
 • Digitale orderuitwisseling tussen verschillende bedrijven
 • Voorspelling van orders door Synergy
 • Geautomatiseerde betalingscontrole voor 7 BV's

Met Exact blijft Hotraco in control

A.P. van Wensveen, Leanspecialist bij Hotraco

Exact Machine- en Apparatenbouw Event

Wij laten u zien hoe u met behulp van Exact software en Lean, uw bedrijfsprocessen kunt optimaliseren en automatiseren. U kunt zich aanmelden via het aanmeldingsformulier onderaan deze pagina. Alle events zijn gratis toegankelijk, tenzij anders is vermeld. Lees hieronder meer over het programma.

donderdag 2 juli 2020
09.30 tot 12.00 uur
Bekijk alle events

Andere gebruikers van de machinebouwsuite

 • Agrifac maakt tempo

  De doorlooptijd van de bouw van de landbouwmachines is verkort van maanden naar weken! Lean Manufacturing en automatisering zorgen ervoor dat de snelheid in de productie ongekend is.

  Lees meer
 • Exact vormt het hart van de bedrijfsvoering

  De ambitie om de wereld te veroveren krijgt gestaag vorm. Elke drie jaar verdubbelt de omzet en daarmee ook de benodigde capaciteit.

  Lees meer
 • Sneller en véél efficiënter

  Kolmer Elektromotoren heeft geen maatwerk of koppelingen meer nodig.

  Lees meer

Deze ontwikkeling mag u niet missen!

Lees het whitepaper over de toekomst van de maakindustrie, de digitale fabriek.

 • 6 Stappenplan voor de transitie naar een digitale fabriek
 • Tips van Tom Bouws, projectleider Smart Industrie
 • Enkele slimme, simpele voorbeelden uit de praktijk.

Heeft u nog vragen?

Plan vrijblijvend een (bel)afspraak in met een van onze specialisten. Wij helpen u graag verder. Bel gerust, ook met vragen over:

 • Specifieke functionaliteit in Exact
 • Lean of QRM
 • Advies over ERP selectie