088 456 1234

Wilt u weten wat het kost?

De hoogte van uw investering is uiteraard afhankelijk van de samenstelling van uw specifieke oplossing. De Machinebouw Suite kent een basisconfiguratie, maar deze kunt u naar hartelust aanpassen en uitbreiden met (brache)specifieke modules.

En daarnaast zijn er nog een aantal keuzes te maken die van invloed zijn op de prijs. Hoeveel gebruikers heeft u bijvoorbeeld nodig? En moeten alle gebruikers dezelfde mogelijkheden hebben?

Een nieuwe ERP oplossing aanschaffen kan tegenwoordig bovendien op meerdere manieren. Kiest u bijvoorbeeld voor hardware in eigen beheer, een externe partner voor de infrastructuur of  voor een SaaS (Cloud) oplossing?

Hoe meer onderzoek vooraf, hoe meer rendement

We gaan graag met u op zoek naar de beste oplossing voor uw specifieke situatie. Daarbij gaat A.B. Software & Consultancy niet over één nacht ijs. Door vóóraf goed onderzoek te doen voorkomt u het risico van hoge kosten achteraf. Een Quick Scan en een Testbedrijf maken daarom vaak onderdeel uit van onze gezamenlijke voorbereiding.

Bovendien is een ERP implementatie hét moment om uw processen en werkwijzen weer eens kritisch tegen het licht te houden. Door in deze fase bijvoorbeeld met behulp van Lean of Quick Response Manufacturing processen te vereenvoudigen, kunnen we vaak de investering en complexiteit in ERP drastisch verminderen, terwijl het resultaat in termen van flexibiliteit en gebruikersgemak juist een vlucht neemt.

Maar u wilt toch graag een indicatie

Wij begrijpen ook dat u graag wilt weten waar u aan moet denken als het om de investering gaat. Maak daarom een (bel)afspraak, zodat we u  een onderbouwde raming kunnen geven.

Deze ontwikkeling mag u niet missen!

Lees het whitepaper over de toekomst van de maakindustrie, de digitale fabriek.

  • 6 Stappenplan voor de transitie naar een digitale fabriek
  • Tips van Tom Bouws, projectleider Smart Industrie
  • Enkele slimme, simpele voorbeelden uit de praktijk.

Heeft u nog vragen?

Plan vrijblijvend een (bel)afspraak in met een van onze specialisten. Wij helpen u graag verder. Bel gerust, ook met vragen over:

  • Specifieke functionaliteit in Exact
  • Lean of QRM
  • Advies over ERP selectie