ERP Hightech Suite voor de handel en service van machines

Handel & Service van machines

Of u nu levert aan bedrijven of direct aan consumenten, uw klant verwacht een snelle levering en de beste service. Om daar goed op in te spelen is realtime inzicht in SLA´s, klanthistorie en gegevens voor uw (service)monteurs cruciaal. En andersom het direct verwerken van verbruikte uren, materialen en tickets. Hoe pakt u dat aan?

Wat te doen

Uw ERP systeem bevat al gegevens die nodig zijn voor het verlenen van uitstekende servisce. Ten minste, als het goed is. Zit alles in het systeem, in één systeem, dan is het simpelweg een kwestie van de juiste gegevens beschikbaar maken. Op telefoons, iPads en op kantoor.

Word een slimme, digitale fabriek met Exact

Groei vraagt om verandering; intelligente oplossingen, die u helpen processen flexibel en snel te maken. Realtime inzicht in klantgegevens en gegevensverwerking op locatie. Het kan met onze ERP oplossing voor de serviceverlenende industrie.

 • Alles geïntegreerd in één ERP systeem, CRM, planning, financiën, etc
 • Met Service Management hebben uw monteurs altijd alles bij zich
 • Realtime inzicht in voorraad, uren, etc
Woertman: “Exact heeft meer mogelijkheden dan de andere pakketten”

De complete ERP oplossing voor de Handel & Service van machines

Met de Exact Suite heeft u grip op uw planning, projecten, productie en verkopen. U stuurt digitaal de productie aan en kunt van engineering tot logistiek op de voet volgen.

Belangrijke eigenschappen

 • Service Management op uw ERP oplossing zodat alle gegevens altijd beschikbaar zijn
 • Standaard software, dus lage onderhoudskosten en eenvoudig beheer
 • Configureer uw ideale ERP oplossing en profiteer van onze expertise in Service Management en Lean.

Lees meer

Bekijk onze events
 • Bedrijfsbezoek aan landbouw- machinebouwer Agrifac! (VOL!)
  Donderdag 16 mei 2024
  13.30 uur
  Rondleiding door de fabriek in Steenwijk
  Lees meer Direct aanmelden
Bekijk alle events

Woertman laat organisatie beter presteren met Exact

Woertman Nederland weet in meer dan 95% van de gevallen storingen binnen 24 uur te verhelpen dankzij goed opgeleide monteurs en snelle serviceprocessen. Exact Globe en Synergy met Field Service spelen hierin een belangrijke rol.

‘Om de organisatie beter te laten presteren is ICT een goed middel’, aldus de heer van Rossum. ‘Door de inzet van Exact is de organisatie merkbaar verbeterd. Buitendienstmedewerkers hebben nu online toegang tot het systeem, ideaal voor vertegenwoordigers en monteurs. Het is nu altijd en overal mogelijk om te zien wat er speelt bij de klant. Voor de buitendienst is het dan ook heel gemakkelijk om klanten van informatie te voorzien’.

Van Rossum: ‘We zijn live gegaan op 1 januari, vervolgens 20% gegroeid in omzet en dat zonder extra personeel. Gewoon omdat Exact ons veel werk uit handen neemt.’

Lees meer

Vragen? Neem contact op met Gertjan Barendsen!
Gertjan Barendsen
Sales Consultant "Exact is een geweldige oplossing voor productie en logistiek. Veel mensen weten dat nog niet. Het is standaard ERP met héél veel functionaliteit."

Afspraak maken

Wij helpen u
graag verder!

088 456 1234

Afspraak maken

---