Slim, Simpel en Snel met Exact Software, Lean en Quick Response Manufacturing

Over ons

Onze klanten opereren in verschillende industriële sectoren. Wat ze gemeen hebben is hun ambitie. Het zijn echte ondernemers, die heilig geloven in hun bedrijf en hun producten. Die kansen zien. Die willen groeien in resultaat, omzet, activiteiten, marktaandeel, kwaliteit etc… En die zich door niets en niemand laten tegenhouden. Om zulke klanten goed te bedienen, kiezen wij voor een bedrijfskundige en niet voor een IT-gedreven aanpak.

Eerst het inzicht, dan de uitvoering

Met alleen een nieuw software pakket bereik je als ondernemer geen ambitieuze doelen. Een succesvolle ERP implementatie begint bij inzicht in uw organisatie. Daarom hebben onze consultants een bedrijfskundige en/of bedrijfseconomische achtergrond. Zij zijn verder gecertifieerd op het gebied van Lean en QRM. Vanuit goed inzicht in uw specifieke bedrijf, branche en markt komen zij tot gedegen adviezen over procesverbeteringen. En pas daarna volgt de uitvoering van het automatiseringstraject. Deze aanpak levert meer rendement op in termen van kostenbesparing, flexibiliteit, leverbetrouwbaarheid, doorlooptijd en overzicht. Onze visie is dan ook: simpel organiseren en slim automatiseren.

Smal werkterrein, bedrijfsbrede oplossingen

We richten ons uitsluitend op de industrie. Daar ligt onze kennis, ervaring en expertise. Binnen dit relatief smalle werkterrein bedenken en implementeren we echter bedrijfsbrede oplossingen. Zo kunnen we onze klanten helpen om echt grote stappen te zetten. De missie van AB is samengevat: het is onze drive om industriële bedrijven logistiek en bedrijfseconomisch te laten excelleren.

Waarom we Exact adviseren

Wij zijn Gold Partner van Exact. Dus het zal u niet verbazen dat wij onze klanten Exact software adviseren. Wij kunnen onze keuze voor juist deze ERP software onderbouwen met tal van succesvolle business cases en best practices. Dit is wat Exact uw bedrijf biedt:

  • Compleet en veelzijdig ERP
  • Zeer flexibel
  • Standaard software
  • Bewezen kwaliteit en betrouwbaarheid, meer dan 325.000 bedrijven als klant!
  • Lage Total Cost of Ownership
  • Hoge ontwikkelcapaciteit
  • Connectivity
  • Internationaal inzetbaar
  • Continuïteit (sinds 1984)

Smart industry: wij doen mee!

Smart industry. Voor sommigen een toverwoord, voor anderen nog een hype. Intussen gaan de ontwikkelingen razendsnel. Kernwoord is verbinding: tussen machines onderling, maar ook tussen bedrijven en klanten. AB neemt als ambassadeur deel aan het Smart Industry platform van het Ministerie van EZ. Daarnaast werken wij nauw samen met de Hogeschool van Arnhem/Nijmegen (HAN). Essentieel voor ons is dat we nieuwe inzichten snel kunnen toepassen in de business van onze klanten!

Wij helpen u
graag verder!

088 456 1234

Afspraak maken

---