ERP Hightech Suite voor Engineer to Order Machinebouw

Machinebouw

Als elke order voor u een uniek project is, zullen doorlooptijd en projectbewaking twee herkenbare aandachtspunten voor u zijn. Om daar goed op in te spelen is inzetten op realtime inzicht in de voortgang, flexibiliteit en procesoptimalisatie cruciaal. Hoe pakt u dat aan?

Wat te doen

Om uw snelheid en kennis te vergroten is samenwerken in de keten een logische stap. Ook processen flexibel inrichten met Quick Response Manufacturing ligt voor de hand. En automatiseren uiteraard.

Word een slimme, digitale fabriek met Exact

In de digitale fabriek wisselen engineering en productie rechtstreeks gegevens met elkaar uit. En u heeft altijd realtime inzicht in de voortgang van de paperless aangestuurde productie. Het kan met onze ERP oplossing voor de machinebouw.

  • Alles in één ERP oplossing, van CAD integratie tot MRP
  • Stuur projecten op realtime gegevens met ProjectDash, SalesDash en SupplyDash
  • Quick Response Manufacturing ondersteuning
Van Raam: "Exact is echt de spil in onze bedrijfsvoering.”

De complete ERP oplossing voor Machinebouw (ETO)

Met de Exact Suite heeft u grip op uw engineering, planning en projecten. U stuurt digitaal de productie aan en kunt alles van engineering tot logistiek op de voet volgen.

Belangrijke eigenschappen

  • Klaar voor Smart Industry; internationaal, ketenintegratie, CAD integratie, etc
  • Standaard software, dus lage onderhoudskosten en eenvoudig beheer
  • Configureer uw ideale ERP oplossing en profiteer van onze expertise in ETO en QRM.

Lees meer

Van Raam Aalten BV heeft kunnen groeien dankzij Exact

Automatisering is voor Van Raam een belangrijk speerpunt. Boezel: “Exact kwam destijds als beste uit de bus. Daarnaast is Exact natuurlijk ook een solide onderneming die voldoende ontwikkeling voor de toekomst garandeert. Toen en nu nog steeds.”

Niet alleen productie en logistiek

Boezel vervolgt: “Exact is echt de spil in onze bedrijfsvoering. We gebruiken Exact ook voor alle niet-logistieke processen, zoals HRM en CRM. En we maken gebruik van ScanSys voor het digitaliseren en automatisch inboeken van onze facturen in Exact.

Goed kijken naar wat zinvol is

“AB is onze Exact partner. Zij hebben specifieke logistieke productiekennis van Exact en dat is precies wat wij nodig hebben. De consultants hebben echt kennis van de processen van productiebedrijven. We kunnen heel goed met ze klankborden. We kijken met A.B. Software heel goed naar wat zinvol is op het gebied van automatisering, en wat misschien ook niet.”

Lees meer

Vragen? Neem contact op met Gertjan Barendsen!
Gertjan Barendsen
Sales Consultant "Exact is een geweldige oplossing voor productie en logistiek. Veel mensen weten dat nog niet. Het is standaard ERP met héél veel functionaliteit."

Afspraak maken

Wij helpen u
graag verder!

088 456 1234

Afspraak maken

---