ERP Hightech Suite voor de machine- en apparatenbouw

Overige sectoren

Of u nu levert aan bedrijven of direct aan consumenten, uw klant verwacht snel, liefst klantspecifieke oplossingen. Om daar goed op in te spelen zullen Nederlandse machine- en apparatenbouwers moeten inzetten op snelheid, flexibiliteit en innovatie. Hoe pakt u dat aan?

Wat te doen

Technologische veranderingen volgen elkaar snel op. De noodzaak om te innoveren wordt bovendien versterkt door de opkomst van ‘Smart industry’. Stilstaan kan een grote achterstand tot gevolg hebben.
Om uw snelheid en kennis te vergroten is samenwerken in de keten een logische stap. Ook uw processen Lean en Quick (QRM) maken ligt voor de hand. En automatiseren uiteraard.

Word een slimme, digitale fabriek met Exact

Groei vraagt om verandering; intelligente oplossingen, die u helpen processen flexibel en snel te maken. Ketenintegratie, procesoptimalisatie, realtime inzicht en paperless aansturing van productie en logistiek. Het kan met onze ERP oplossing voor de machinebouw

 • Standaard ERP Software van Exact en toch op maat
 • Complete, geïntegreerde ERP Software zorgt voor realtime inzicht in álle processen
 • Functionaliteit van CAD tot MRP, procesoptimalisatie met Lean en QRM
Dutch Thermal Engineering (DTE): "Alles gaat hier nu met Exact en zo kunnen wij doorgroeien."

De complete ERP oplossing voor de Machine- & Apparatenbouw

Met de Exact Suite heeft u grip op uw planning, projecten, productie en verkopen. U stuurt digitaal de productie aan en kunt van engineering tot logistiek op de voet volgen.

Belangrijke eigenschappen

 • Klaar voor Smart Industry; internationaal, ketenintegratie, App’s, productconfiguratie, etc
 • Standaard software, dus lage onderhoudskosten en eenvoudig beheer
 • Configureer uw ideale ERP oplossing en profiteer van onze expertise in de industrie, Lean en QRM.

Lees meer

Bekijk onze events
 • Bedrijfsbezoek aan landbouw- machinebouwer Agrifac! (VOL!)
  Donderdag 16 mei 2024
  13.30 uur
  Rondleiding door de fabriek in Steenwijk
  Lees meer Direct aanmelden
Bekijk alle events

DTE doet alles in Exact

DTE is een productiebedrijf dat koel-, verwarming- en tempereerinstallaties ontwikkelt. In Nederland, een deel van de productie in Indonesië en een vestiging in Denemarken. In overleg met de klant wordt een installatie op maat ontwikkelt. Van 1 tot 2000kW. Voor alle mogelijke toepassingen. DTE is de laatste jaren enorm gegroeid.Vóór de implementatie van Exact Globe ging er nog veel met de hand. Veel dubbel werk en zoeken naar informatie. “Bovendien verkopen we wereldwijd, dus we hebben ook te maken met de complexiteit van verschillende valuta, internationale logistiek, planning, etc.”, aldus Frank Geerdink, directeur van DTE. “Zonder Exact hadden we nooit de groei aan gekund.”

Alles geïntegreerd in één systeem

Op een aantal vlakken zorgt Exact dus dat DTE kan groeien en de kwaliteit kan leveren die ze wil; In de eerst plaats zit alles nu in één systeem; inkoop, voorraad, het productieplan, kostencalculaties, service en historie. Alles zit in Exact. Daarnaast zijn een aantal functies in Exact voor ons gewoon heel belangrijk. Bijvoorbeeld de koppeling met het tekenpakket, Inventor. En de MRP oplossing, die de materiaalbeschikbaarheid op orde houdt. En Exact is gebruiksvriendelijk. ‘Iedereen hier kan met Exact werken.’

Volledig in control

Exact vormt het hart van de bedrijfsvoering van DTE. Alle gegevens komen realtime uit Exact. Met AB als onze Exact partner is de implementatie destijds zo goed verlopen dat we ook amper iets hebben aangepast sindsdien. We zijn volledig in control hoe hard we ook groeien.

Lees meer

Vragen? Neem contact op met Gertjan Barendsen!
Gertjan Barendsen
Sales Consultant "Exact is een geweldige oplossing voor productie en logistiek. Veel mensen weten dat nog niet. Het is standaard ERP met héél veel functionaliteit."

Afspraak maken

Wij helpen u
graag verder!

088 456 1234

Afspraak maken

---