ERP Hightech Suite voor de bouw van huishoudelijke apparaten & consumenten elektronica

Huishoudelijke Apparaten & Consumenten Elektronica

Produceren en (indirect) leveren aan consumenten resulteert vrijwel altijd in relatief veel logistiek en voorraad. En service in een consumentenmarkt is een vak apart. Hoe pakt u dat aan?

Wat te doen

Om aan de eisen van ‘de consument’ of retailers te kunnen voldoen is automatiseren noodzakelijk. Veel van onze klanten in de B2C markt groeien als kool. Quooker en Sunshower zijn daar twee bekende voorbeelden van. Inkoop, voorraad, planning, productie en logistiek en service moet perfect geregeld zijn. En schaalbaar.

Word een slimme, digitale fabriek met Exact

Groei vraagt om verandering; intelligente oplossingen, die u helpen processen flexibel en snel te maken. Ketenintegratie, webshopkoppelingen, realtime inzicht en paperless aansturing van productie en logistiek. Het kan met onze ERP oplossing voor de (consumenten)apparatenbouw.

  • Alles in één ERP oplossing, van CAD integratie tot WMS
  • en met MRP, Service, webshop koppelingen en internationale logistiek.
  • Realtime inzicht en communicatie met leveranciers en retailers
Kranen groothandel Quooker: “De keuze voor AB, is een keuze voor de toekomst!”

De complete ERP oplossing voor de bouw van Huishoudelijke Apparaten & Consumenten Elektronica

Met de Exact Suite heeft u grip op uw planning, productie en verkopen. U stuurt digitaal de productie aan en kunt van engineering tot logistiek op de voet volgen.

Belangrijke eigenschappen

  • Klaar voor Smart Industry; internationaal, ketenintegratie, App’s, etc
  • Standaard software, dus lage onderhoudskosten en eenvoudig beheer
  • Configureer uw ideale ERP oplossing en profiteer van onze expertise in de industrie, Lean en QRM.

Lees meer

Quooker groeit met Exact 

Quooker, dé producent van hoogwaardige kokendwaterkranen is eigenwijs en ambitieus! Elke drie jaar verdubbelt de omzet en daarmee ook de benodigde capaciteit..

“Als ambitieuze speler op een wereldmarkt lopen we tegen een aantal issues aan. We hebben een complexe supply chain, met leveranciers uit verschillende landen en met uiteenlopende leadtimes.”

“We zijn jaren geleden overgegaan op Exact. We hadden realtime inzicht nodig in voorraad, financiën, planning. Na vergelijk met AFAS en SAP bleek Exact de beste oplossing voor Quooker.”

“De schaalbaarheid van Exact is heel prettig. We beheren de hele supply chain met Exact, van inkoop, verkoop, revisies, prijzen, uitbesteed werk, voorraad tot kwaliteit. Het aantal landen, dealers, vreemde valuta en wetgevingen waar we mee te maken hebben is de laatste jaren flink gegroeid, maar het blijft overzichtelijk.”

Lees meer

Vragen? Neem contact op met Gertjan Barendsen!
Gertjan Barendsen
Sales Consultant "Exact is een geweldige oplossing voor productie en logistiek. Veel mensen weten dat nog niet. Het is standaard ERP met héél veel functionaliteit."

Afspraak maken

Wij helpen u
graag verder!

088 456 1234

Afspraak maken

---