088 456 1234

Victron Energy veel efficiënter dankzij Exact

Victron Energy is leverancier van professionele omvormers, die stroom omzetten naar 230 volt, en acculaders. De producten van Victron worden gebruikt bij de energievoorziening in auto’s, boten en campers.

Victron Energy focust zich volledig op innovatie en productontwikkeling. Alle overige activiteiten, zoals productie en warehousing, zijn uitbesteed aan bedrijven in onder andere India en China.

Door de service processen te stroomlijnen en te automatiseren met Exact, konden een aantal verbeterslagen worden gemaakt. “We kunnen nu met de helft van het aantal mensen vier keer zoveel werk verrichten”, aldus Matthijs Vader, productmanager bij Victron Energy.

Verbeteringen

Victron Energy is met Exact dus veel efficiënter gaan werken. Daarnaast is er nu compleet overzicht en controle over de waardeketen en is er altijd realtime inzicht in het voorraadverloop.

Machinebouw Webinar

Laat u in 30 minuten inspireren tijdens onze webinars. Onderwerpen die aan bod komen zijn bijvoorbeeld ‘Digitale fabriek’, ‘Productie & Planning’, maar ook ‘geïntegreerde WMS oplossing met barcodescanning’. We starten elke woensdag om 10.30 uur, bekijk hieronder het eerstvolgende aanbod en volg deze reeks van interessante webinars.

Programma:

woensdag 9 oktober 2019
10.30 uur
Volg alles vanaf uw eigen pc
Bekijk alle events
 • Compleet overzicht
 • Controle over de waardeketen
 • Realtime inzicht in voorraadverloop

We kunnen met de helft van de mensen 4 keer zoveel werk verrichten

Matthijs Vader - algemeen directeur bij Victron Energy

 • Van Raam Aalten B.V.

  "Exact is natuurlijk ook een solide onderneming die voldoende ontwikkeling voor de toekomst garandeert."

  Lees meer
 • Henkovac is vele malen efficiënter dankzij Exact

  Henkovac stuurt de productie digitaal aan o.b.v. QRM principes. De levertijd is gehalveerd!

  Lees meer
 • Met Exact kan Stienen verder

  “We zijn nu een volledig digitale fabriek”

  Lees meer

Wij helpen u graag verder

Wilt u meer weten over Exact, onze add-ons, Lean of Quick Response Manufacturing? Van gedachten wisselen met één van onze sales consultants? Een demonstratie aanvragen? Neem vrijblijvend contact met ons op.