ScanSys

ScanSys ontwikkelt software voor het zo efficiënt mogelijk verwerken van documentstromen. De software ‘ImageCapture’ is een slimme scanoplossing, die het factuur- en documentverwerkingsproces volledig digitaliseert. U bespaart veel tijd en archiefruimte en verlaagt de kans op fouten.

Factuurverwerking

Door de factuurverwerking met ´ImageCapture for Invoices´ te automatiseren wordt het gehele proces van routeren, fiatteren en archiveren gedigitaliseerd. U scant een factuur en ImageCapture for Invoices herkent de belangrijkste factuurgegevens zoals: factuurnummer, -datum en factuurbedragen.

Bestaande crediteuren en debiteuren worden automatisch herkend en gekoppeld aan de factuur. Op basis van de stamgegevens in Exact genereert ImageCapture een boekingsvoorstel, waarbij velden zoals grootboekrekening, projectnummer, kostenplaats- en drager al voor u zijn ingevuld.

Facturen met een onderliggende bestelling worden gematched en verschillen in prijzen of aantallen worden direct gesignaleerd. De boekingen worden na goedkeuring geëxporteerd naar Exact met als bijlage de gescande documenten.

U beschikt te allen tijde over een volledige, transparante administratie.

Andere documenten ook in een handomdraai verwerkt

ImageCapture kunt u ook inzetten voor het digitaliseren van bijvoorbeeld uw personeelsdossiers en het verwerken van al uw kasbonnen, bankafschriften, orderbevestigingen en andere documenten.  Snel en foutloos!

Ook formulieren met een vaste indeling, zoals bijvoorbeeld enquêtes en vragenlijsten, kunnen met ImageCapture for Forms zeer snel en nauwkeurig worden verwerkt.

Wij helpen u
graag verder!

088 456 1234

Afspraak maken

---