Uw ‘twaalfde man’ die 24/7 voor u klaarstaat

AB Entiteiten Interface laat uw bedrijfsprocessen écht automatisch verlopen

Smart Industry betekent verdergaande flexibilisering, automatisering en integratie. De AB Entiteiten Interface (ABEI) is het platform, specifiek voor de industrie, die Exact Software verdergaand automatiseert en integreert met andere systemen en apparaten.

Hoeveel wordt er in uw organisatie nog met de hand gedaan bij het invoeren van gegevens? Of bij het uitwisselen van gegevens tussen mensen of machines? De AB Entiteiten Interface (ABEI) kan bedrijfsspecifieke regels/werkwijzen of afspraken in Exact Globe volledig automatiseren, zonder maatwerk. ABEI is uw ’twaalfde man’ die 24/7 beschikbaar is en garant staat een ongekende productiviteit en efficiëncy.

Nog meer efficiency

Exact is al een bedrijfsbrede ERP oplossing. Exact verzamelt data, ordent en biedt de functionaliteit om iets met uw gegevens te doen. Bijvoorbeeld een order aanmaken of aanpassen. Maar er is nog veel aan efficiency te winnen in de interactie tussen uw ERP systeem en de wereld daarbuiten. Wilt u meer taken automatisch laten uitvoeren, dan kan dat via de AB Entiteiten Interface.

Voordelen van AB Entiteiten Interface

AB Entiteiten Interface kan vrijwel elke taak in Exact van u overnemen en alle typen gegevens met elkaar verbinden. Zo neemt AB Entiteiten Interface werk ‘uit handen’, zodat u processen versnelt en kosten bespaart. De concrete toepassingen en voordelen zijn onder meer:

  • Automatisch boekingen genereren, zoals bijvoorbeeld uren.
  • Automatisch mailtjes sturen en bijlages toevoegen
  • Alle typen orders aanmaken, aanpassen of verrijken.
  • Systeem integratie tussen uw organisatie en uw leveranciers, afnemers en/of zuster organisaties.
  • Systeem integratie tussen Exact en uw MES systeem
  • Directe aansturing en uitlezen van machines, weegschalen etc.

Dit zijn slechts enkele voorbeelden van mogelijkheden. Graag denken wij met u mee over de meest optimale automatiseringsoplossing voor uw specifieke situatie!

Download de leaflet

Laat uw bedrijfsnaam en e-mailadres achter en u kunt de leaflet downloaden.

Wij helpen u
graag verder!

088 456 1234

Afspraak maken

---